Ale!

LED Kasvivalo

(1 tuotearvio)

24,95 

 • Kasvivalossa 166 punaista ja 35 sinistä lediä
 • Sinisten, kasvamista parantavien valojen aallonpituudet ovat: 430nm 440nm 450nm 460nm 470nm 480nm 490nm
 • Punaisten, kukkimista parantavien valojen aallonpituudet ovat: 620nm 630nm 640nm 650nm 660nm 670nm 680nm 690nm 760nm
 • Käyttöjännite 85-265V
 • Ledien käyttöikä jopa 50000 tuntia
 • Valaisimeen sopii myös kaikki E27-kantaiset lamput.
 • LED-kasvivalon kaapelin pituus 150 cm
 • Toimituskulut 6,10, mutta yli 100€ tilaukset postivapaasti

9 varastossa

Tuotetunnus (SKU): PSB1031-2 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , , ,

Kuvaus

Energiatehokas 200 ledin kasvivalo tukee juuri oikeita kasveille tärkeitä aallonpituuksia, joten tämän valon avulla erilaisten kasvien kotikasvatus onnistuu vuodenajasta riippumatta. Nykytekniikalla toteutettu LED-kasvivalo kuluttaa sähköä vain vähän, mutta se vastaa silti teholtaan 60–80 watin hehkulampun tehoa. Valaisimen jalassa on klipsi, jonka avulla se on helppo kiinnittää esimerkiksi pöytään, joten et tarvitse valon käyttöönottoon erikseen työkaluja. Halutessasi saat valon kuitenkin kiinnitettyä esimerkiksi seinään ruuvin avulla. Valon suuntaaminen on vaivatonta sen säädeltävän varren ansioista, joten saat kohdistettua valon juuri haluamaasi paikkaan.

Kasvit tarvitsevat lisävaloa Suomessa erityisesti lokakuusta helmikuuhun. Talvella kasvien lehdet nahistuvat ja elinolot ovat heikoimmillaan. Tämä LED-kasvivalo sopii loistavasti yhden tai kahden ison kasvin valaisemiseen koko vuodeksi. Valo parantaa kasvien menestymistä ja mahdollistaa syötävienkin kasvien kasvattamisen sisätiloissa.

Kahdessa viimeisessä kuvassa kukkivat tomaatti ja chili (22.4.), joiden siemenet kylvettiin tammikuussa. Kasvit ovat kasvaneet teknisessä tilassa, jossa ei ole ikkunoita. LED-kasvivalo toimii siis mallikkaasti ja mahdollistaa kasvien ympärivuotisen kasvattamisen.

Tomaatin ja chilin lisäksi kasvilampun avulla onnistuu myös muiden taimien, huonekasvien ja yrttien kasvattaminen. Älä jätä kasvejasi oman onnensa nojaan, vaan hanki toimiva valaisin niiden tueksi – kasvit kiittävät!

1 arvio tuotteelle LED Kasvivalo

 1. Johanna Kuuramaa (varmistettu kirjoittaja)

  Todella hyvä kasvilamppu, kukat tykkää.
  Helppo kiinnitys ja taipuisa varsi.
  Taitaa lähteä vielä toinen tilaukseen

  • Pasebou

   Kiitos Johanna palautteesta. Itse olen myös innokas kasvien kanssa touhuava (enimmäkseen syötävien) ja käytän näitä valoja mm. taimien kasvatuksessa kotona ja olen myös tyytyväinen kasvilamppujen hyötyyn. T. Kari

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.